<< Takaisin

MLK-10 päivitys

Kaikki MLK-ohjelmien käyttäjät huomio ! olemme tehneet uuden laskunvälityspalvelun.

 

Niinpä haluamme palkita teidät pitkäaikaisesta yhteistyöstä, ja ohjelmiemme käytöstä, ja kiitoksena annamme päivityksen teidän vanhaan  MLK-ohjelmaanne, joka päivittää sen uusimpaan MLK-10/2015 versioon, vain palvelun avausmaksulla 25 €+vero 24 %. Tarjous voimassa toistaiseksi.

Päivitys vaatii toimiakseen 64 bittisen windowsin. Helppo tietojensiirto vanhasta MLK-ohjelmasta.

 

Ohjelman laskunlähetyksessä saa laskun PDF-esikatseluun, ja se tallentuu automaattisesti lähetettäessä lähetyslogiin, josta se löytyy myöhempää käyttöä varten. Jos ostat ohjelman tästä, saat sähköpostiisi latauslinkin, josta lataat päivityksen, ja asennat sen MLK-10 hakemistoon. Kun käynnistät ohjelman, ja lähetät ensimmäisen laskun "Lähetä lasku" painikkeella pääset rekisteröimään ohjelmiston ja hyväksymään sopimusehdot. Tämän jälkeen laskunlähetys on tosi helppoa, olipa lasku verkkolasku, kirjelasku, tai sähköpostilasku.

Voimme tehdä päivityksen puolestanne etäyhteydellä, lisähintaan 55 euroa (sis.alv 24%).

 

Ohjelman käyttö maksaa 6 euroa / kk + ALV 24 %, joka veloitetaan aina etukäteen puolivuosittain, ja verkkolaskut ja kirjelaskut voimassa olevan hinnaston mukaan kuukausittain, sähköpostilaskut on palvelussa ilmaisia, samoin kuin perinteisesti  tulostetut laskut. Uusi palvelu tekee laskulle suomalaisen viitenumeron.

 

© Copyright DatArto ohjelmat 2020
Hinta: 69,90 €

kpl