MLK-10 päivitys

Kaikki MLK-ohjelmien käyttäjät huomio ! olemme tehneet uuden laskunvälityspalvelun.

 

Niinpä haluamme palkita teidät pitkäaikaisesta yhteistyöstä, ja ohjelmiemme käytöstä, ja kiitoksena annamme päivityksen teidän vanhaan  MLK-ohjelmaanne, joka päivittää sen uusimpaan MLK-10/2015 versioon, vain palvelun avausmaksulla 25 €+vero 24 %. Tarjous voimassa toistaiseksi.

Päivitys vaatii toimiakseen 64 bittisen windowsin.

 

Päivityksellä saadaan uudet laskunlähetyspainikkeet ohjelmaan, ja uusin versio MLK-10 ohjelmasta. Painikkeilla pystyy lähettämään ohjelmasta suoraa, verkkolaskun, kirjelaskun ja sähköpostilaskun. Verkkolaskussa ei tarvita enää maksullisia sopimuksia pankkien kanssa. Verkkolaskuosoitteita ei myöskään tarvita, pelkkä Y-tunnus vastaanottajalta riittää ja ohjelma hoitaa loput. Laskujen lähetys suoraa ohjelmasta vaatii internetyhteyden. Toimii 64 bittisessä windowsissa.

 

Ohjelman laskunlähetyksessä saa laskun PDF-esikatseluun, ja se tallentuu automaattisesti lähetettäessä lähetyslogiin, josta se löytyy myöhempää käyttöä varten. Jos ostat ohjelman tästä, saat sähköpostiisi latauslinkin, josta lataat päivityksen, ja asennat sen MLK-10 hakemistoon. Kun käynnistät ohjelman, ja lähetät ensimmäisen laskun "Lähetä lasku" painikkeella pääset rekisteröimään ohjelmiston ja hyväksymään sopimusehdot. Tämän jälkeen laskunlähetys on tosi helppoa, olipa lasku verkkolasku, kirjelasku, tai sähköpostilasku.

Voimme tehdä päivityksen puolestanne etäyhteydellä, hintaan 55 euroa (sis.alv 24%).

 

Ohjelman käyttö maksaa 6 euroa / kk + ALV 24 %, joka veloitetaan aina etukäteen puolivuosittain, ja verkkolaskut ja kirjelaskut voimassa olevan hinnaston mukaan kuukausittain, sähköpostilaskut on palvelussa ilmaisia, samoin kuin perinteisesti  tulostetut laskut. Uusi palvelu tekee laskulle suomalaisen viitenumeron.

 

Pankit lopettavat vanhojen finvoice-aineistojen välittämisen vuodenvaihteessa 2015-2016.

 

Tämän tilauksesi yhteydessä saat myös MLK-10-asennustiedostot ja lisenssin, jolla voit tehdä uuden asennuksen, jos sinulla on käytössäsi jokin vanhempi MLK-ohjelma, uuteen asennuksen voit siirtää tietosi vanhasta ohjelmasta. MLK-10 tarvitsee vain päivityksen. Päivityksen saat halutessasi myös muistitikulla kotiin lähetettynä, tai etäasennuksena. Valinnan teet, toimituskulut valikosta, tilatessasi tätä tuotetta.